Nieuwe Leden

Theatergroep ZET bestaat uit enthousiaste amateur acteurs en actrices, die vooral het plezier in theater maken en toneelspelen hoog in het vaandel hebben staan. De meesten hebben geen opleiding gehad op theater gebied en sommigen zelfs geen ervaring. Wat ze allemaal wel gemeenschappelijk hebben is enigszins talent en een grote passie voor toneel.
Van  eventuele nieuwe leden wordt  verwacht dat ze ook deze liefde voor theater hebben en daarnaast wordt een sociale instelling van hen verwacht. Het is belangrijk dat acteurs en actrices over deze combinatie beschikken, omdat juist bij het acteren men zich kwetsbaar op moet kunnen stellen.
Nieuwe aanmeldingen worden aan het eind van ieder seizoen in behandeling genomen. Dit is in de periode mei tot en met juni. Als het aantal spelers bekend is wordt naar een stuk gezocht dat geschikt is voor dit aantal vrouwen en mannen, binnen het genre waar iedereen zich in kan vinden.
Gedurende het hele seizoen van september tot en met april mag iedereen met kennisgeving de repetitieavonden op de woensdag vrijblijvend bezoeken, om kennis met de spelers te maken en de sfeer te proeven.

Om ieder jaar een kwalitatief goed toneelstuk op de planken te zetten, wordt de productie uit handen gegeven aan een vakbekwame en ervaren regisseur. Een persoon die het aanwezige enthousiasme en talent weet om te zetten in een theaterstuk van goede kwaliteit. Ons publiek wil nu eenmaal  een leuke voorstelling met mooi en goed spel zien. De regisseur is onze enige betaalde kracht, die gefinancierd wordt uit inkomsten van voorstellingen en de jaarlijkse contributie van de spelers.

Wij begroeten u graag tijdens onze repetitie avonden en/of tijdens een van onze voorstellingen!

toneel bri2005-04-24-011 © Copyright FOTOGRAFIE ROBIN BRITSTRA Zutphen The Netherlands info@robinbritstra.nl www.robinbritstra.nl tel: 0031(0)575-522505

toneel
bri2005-04-24-011
© Copyright
FOTOGRAFIE
ROBIN BRITSTRA
Zutphen The Netherlands
info@robinbritstra.nl
www.robinbritstra.nl
tel: 0031(0)575-522505

 

Geef een reactie